Te koop: The Patchwork Green – Julie Gunn

Beperkte oplage
1 CD + Roger Waters Promo tas
Bedrag (inclusief verzendkosten)

Nederland: €15*
België: €22,50**

“In december 2014 bracht singer/songwriter/gitarist Julie Gunn haar debuut album The Patchwork Green uit. Julie is een grote Pink Floyd fan en dat is goed terug te vinden op dit album.” …
Zo begint mijn recensie dat ik in februari 2015 schreef en nog steeds geniet ik als ik het album afspeel thuis of onderweg in de auto. Julie heeft een aantal CDs beschikbaar gesteld voor Pink Floyd Fans Nederland.

Tijdelijk krijg je de Is This The Life We Really Want? van Roger Waters promo tas erbij wanneer je de bestelling van Julie’s album via onderstaand bestelformulier plaatst. De promo tas is beschikbaar gesteld door Sony Nederland.

Het is mogelijk om maximaal 3 extra CDs met promo tassen te bestellen. Het additionale bedrag is €12,50 per CD + promo tas

De opbrengst zal in zijn geheel gebruikt worden om kosten te betalen die Pink Floyd Fans Nederland maakt voor bijvoorbeeld hosting van deze website, organiseren van evenementen.

Voorbeelden
Hieronder een aantal nummers die op de CD staan.

Temple Of The Gods

Theo Beckers, operator van Pink Floyd Fans Nederland, bezocht het Amfitheater in juni 2014. Op het moment dat hij de arena inliep zette hij dit lied op. Het was een droom die voor hem uitkwam. Theo heeft de video gemonteerd en Julie was vereerd dat haar nummer in deze video gebruikt werd nog voordat het nummer uitkwam op CD.

Cymbaline

Dit is een van haar favoriete Pink Floyd songs. En dit moest zij dus als cover wel spelen. De versie die Julie neerzet is mooi. Het tempo ligt iets hoger dan het origineel en Richard’s orgelspel is vervangen door Julie’s gitaar.

So Far Away

Een dromerig lied over een meisje dat verliefd is op iemand, die ze nog niet ontmoet heeft. Het is Julie’s antwoord op Bjork’s nummer ‘Miss You’. En het lied is voorzien van een lange emotionele gitaarsolo op haar Stratocaster.

Time Is The Greater Healer

Dit is een semi-autobiografisch lied en is een grote bron van therapie voor Julie. Het was een manier om tegen haar ex te vertellen, dat ze in verloop van tijd over hem heen komt. De melodie klinkt verfrissend met een mooie gitaar solo van Julie halverwege het nummer.


Bestellen & Betaalopties
Via onderstaand formulier kan je de bestelling plaatsen. Hier in kan je ook aangeven of je gebruik wilt maken voor de extra verzendoptie (bij verzending in Nederland) en wijze van betaling.
Na het invullen van het formulier zal je het geld moeten overschrijven. Dit kan via de volgende opties:

Paypal
– Ga naar https://www.paypal.me/pffn
– Vul het verschuldigde bedrag in
– Vul bij opmerking CD Julie Gunn en je naam zoals vermeld op het bestelformulier
Laat of zet vinkje “Is dit een betaling voor goederen of services?” UIT
– Rond de betaling af

Overschrijving
– Schrijf het verschuldigde bedrag over naar rekening
DE48 1001 1001 2626 0095 28
t.n.v. Stefan Bosman, Rotterdam
o.v.v. CD Julie Gunn en je naam zoals vermeld op het bestelformulier

Betaalverzoek (werkt alleen met Nederlandse banken)
– Als je gekozen hebt voor betaalverzoek, dan zal je via het opgegeven email adres een betaalverzoek ontvangen.

Zodra de betaling binnen is, zal de CD en promotie tas opgestuurd worden. Wanneer de Track & Trace code bekend is, wordt die naar je toegestuurd.

Bestelformulier

  PayPal

  Bankoverschrijving

  Betaalverzoek

  België

  22.50

  Nederland

  15.00
  19.50
  * Wordt verstuurd als Brievenbuspakje met Track & Trace code. Je hoeft er niet voor thuis te blijven. De verzending is niet verzekerd. Wil je dit wel dan kan het verzonden worden als aangetekende brief, waarbij een handtekening vereist is voor ontvangst. De extra kosten voor deze optie is €4,50
  ** Wordt verstuurd als aangetekende brief met Track en Trace code. De verzending is verzekerd voor beschadiging en verlies. Een handtekening is vereist voor ontvangst.