Het Team

Ga direct naar:
Floydian Theo
Stefan
Joyce
Martijn

Floydian Theo

Taken:
– Operator
– Onderhoud website en facebook
– Contactpersoon algemene zaken
– Schrijven reviews

Sinds ik in 1972 Meddle hoorde en vooral het nummer Echoes, wist ik dat Pink Floyd mijn muziekkeuze nummer 1 was. Daarvoor was ik zoekende en luisterde veel naar Alice Cooper, Lou Reed, Black Sabbath en Led Zeppelin. Mijn muzieksmaak is erg breed, maar Pink Floyd steekt er bovenuit.

Toen ik in 1975 bij de Koninklijke Marine ging, als beroepsmilitair, miste ik zowel de Animals Tour als de The Wall Tour en zag Pink Floyd pas voor het eerst in 1988 (Rotterdam). Daarna nog in 1989 (Keulen) en twee keer in 1994 (Rotterdam en Werchter).

In 1995 kreeg ik internet en toen ging er een wereld voor mij open. Alles wat met Pink Floyd te maken had, werd binnen gehaald en eind jaren 90 begon ik voorzichtig met enkele clubs bij HetNet. Mijn passie werd een missie: Met zoveel mogelijk mensen deze muziek delen!

In die periode opende ik ook mijn eerste website “The Wall Of The Web” die in het Engels was. De clubs bij HetNet én die Engelstalige website waren eigenlijk niet wat ik wilde. Fansite’s genoeg in het Engels, maar in het Nederlands was er eigenlijk niets. Dus deed ik de stoute schoenen aan en startte op 1 mei 2004 een fansite voor alle fans in Nederland en België, die hoofdzakelijk informatie zou gaan bevatten over alles wat zich in beide landen afspeelt op Floyd gebied.

10 jaar alweer, wie had dat ooit gedacht. Pink Floyd Fans Nederland is uitgegroeid tot het belangrijkste “meeting point” voor fans en tributebands in het Nederlandstalige circuit. En dit kun je niet alleen bereiken, daar heb je mensen voor nodig die jouw passie delen. Na enkele wisselingen in het team, opereren we nu op volle touren, dat mede mogelijk is door de geweldige inzet van Hans en Stefan.

Shine on, Theo

Stefan

Taken:
– Webdesign
– Financien
– Schrijven reviews
– Fotograaf

Ik ben vanaf 1 januari 2015 werkzaam bij IT Partner, waar ik samen met mijn team werk aan logistieke softwareoplossingen in de haven sector. Mijn grootste passie is film en muziek in het algemeen. Voor mij is het zeer moeilijk om aan te geven wat nou mijn grootste artiest is. Die heb ik namelijk niet mijn muzieksmaak is daar te breed voor. Naast mijn werk doe ik vrijwilligerswerk bij het internationale internetradio station 24Seven.FM, die 5 stations heeft in verschillende genres (Jaren 80, Death, Filmuziek, Trance, Klassiek). De grootste is die van de filmmuziek en voor dat station help ik ook mee met het organiseren van ontmoetingen met leden en artiesten wereldwijd. De jaren 70/80 van de vorige eeuw had toch wel de grootste invloed op mij qua muzieksmaak. Als ik muziek luister is het of filmmuziek of muziek van artiesten uit de periode 70/80.

Begin jaren 90 heb ik de muziek van Pink Floyd pas echt ontdekt. Ik kende natuurlijk wel een aantal nummers van hen, maar ter voorbereiding van een concert in de Kuip, een vriend wilde graag dat mijn broer en ik meegingen, heb ik naar wat meer nummers beluisterd. in eerste instantie The Division Bell en The Wall en later de rest. Ik ben blij dat ik Pink Floyd (in formatie Gilmour, Mason, Wright) toch nog heb kunnen zien. Gelukkig leeft de muziek voort op hun albums en zijn er zeer goede Tribute bands hier in Nederland zodat de muziek nog steeds live gehoord kan worden.

Door mijn regelmatige bezoek aan Pink Project en later ook een aantal andere Pink Floyd Tribute bands, heb ik Hans en Theo leren kennen. Vaak druk bezig om een aantal leuke evenementen te organiseren voor de Nederlandstalige Pink Floyd fans. Het was voor mij een makkelijke keuze toen Hans en Theo mij vroegen om actief mee te gaan helpen voor de Pink Floyd Fans Nederland.

Joyce

Info volgt

Martijn

Info volgt