Oh By The Way (box set)

7 januari 2019

Oh By The Way (box set)

De Oh By The Way box set bevat alle 14 standaard studio albums van Pink Floyd en is uitgekomen t.g.v. 40 jaar Pink Floyd. Release datum: 10 december 2007 (in de USA een dag later).

De hoesjes zijn mini replica’s van de originele albums en bijgevoegd is ook een speciaal door Storm Thorgerson ontworpen poster.


The Piper at the Gates of Dawn August 1967
A Saucerful of Secrets June 1968
Soundtrack from the Film More July 1969
Ummagumma October 1969
Atom Heart Mother October 1970
Meddle November 1971
Obscured by Clouds June 1972
The Dark Side of the Moon March 1973
Wish You Were Here September 1975
Animals February 1977
The Wall November 1979
The Final Cut April 1983
A Momentary Lapse of Reason September 1987
The Division Bell April 1994

Geen reacties