Laden Evenementen

Evenementen in 5 februari 2022

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenementen weergaven navigatie

20:00

Absolutely Floyd

februari 5 @ 20:00 - 22:30
Brogum Zierikzee, 4301 NC + Google Maps

One World Tour ’21/’22 Absolutely Floyd neemt je mee naar de indrukwekkende wereld van de wereldberoemde Britse rockband Pink Floyd. Hits en klassiekers als Shine On You Crazy Diamond, Wish You Were Here, Echoes en Another Brick In The Wall; allemaal komen ze voorbij met oog voor vele details. 

Meer weten »

Pink Floyd Project – The Wall 40 Years

februari 5 @ 20:00 - 22:30
De Spiegel Zwolle, 8011 ND + Google Maps

In The Wall 40 Years wordt het legendarische dubbelalbum van Pink Floyd integraal uitgevoerd. Een spectaculaire show met Kidsrights kinderkoor, groot decor, bijzondere projecties en quadrafonisch geluid!

Meer weten »

20:15

Pink Project Pink Floyd “Past to Present” tour 21/22

februari 5 @ 20:15 - 22:30
De Meerse Hoofddorp, 2132 TZ + Google Maps

Het publiek wil Pink Floyd horen, in optima forma, en dat is het doel van Pink Project. Al een kwart eeuw weten zij de muzikale nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer te zetten in de theaters en poppodia. Nu gaat de band op tournee met de ultieme Pink Floyd show: ‘Pink Floyd Past to Present’. Deze nieuwe show bestrijkt het gehele rijke oeuvre van Pink Floyd. Van ‘Ummagumma’ en ‘Meddle’ tot en met ‘The Dark Side of the Moon’ en van ‘Wish You Were Here’ via ‘Animals’ en ‘The Wall’ tot en met ‘The Division Bell’. Alle highlights komen voorbij. Met quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow en indrukwekkende visuals is het alsof de legendarische Britse band nooit heeft opgehouden te bestaan! Check onze tour page voor de optredens komend seizoen!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen