Door COVID-19 maatregelen kunnen evenementen niet door gaan. Controleer altijd op de website van de locatie of band of het concert doorgaat.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Giants Of Progrock – Absolutely Floyd, Genesis Project en Thrak

28 januari 2023 @ 19:00 - 23:00

Giants of Progrock is een vier uur durend Progrock spektakel, waarbij de muziek centraal staat van Pink Floyd (door Absolutely Floyd), Genesis (door Genesis Project) en King Crimson (door Thrak) oftewel de beste progrock muziek die de wereld kent.
Absolutely Floyd is een 11-koppige band die in 2007 werd opgericht en inmiddels is uitgegroeid tot een graag geziene gast op festivals, theaters en podia. De band behoort inmiddels tot de meest populaire Pink Floyd tributes van Europa. Een AF-concert staat bol van prachtige videobeelden en een fantastische lichtshow.
Genesis Project werd in 1999 opgericht en heeft in verschillende bezettingen over de jaren heen allerlei shows gegeven waaronder integrale uitvoeringen van ‘The Lamb Lies Down On Broadway’, ‘Selling Foxtrot’ en diverse best-of-shows uit verschillende perioden van Genesis.
Thrak speelt materiaal van (volgens vele) King Crimson’s meest creatieve periode: 1972- 1974 en streeft ernaar om dezelfde sound te reproduceren op het podium.Verwacht messcherpe gitaarpartijen met smerige randjes, creatieve percussie in de vreemdste maatsoorten, fuzzed wah wah baspartijen, elektrische en akoestische vioolsounds en dikke Mellotron geluiden: alle ingrediënten voor een avond van Prog Rock in zijn puurste vorm.

Gegevens

Datum:
28 januari 2023
Tijd:
19:00 - 23:00
Evenementen Categorie:

Organisator

Absolutely Floyd
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Cacaofabriek
Cacaokade 1
Helmond, 5705 LA
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie