Dark Side Of The Moon Redux picture disc

16 februari 2024

Record Store Day heeft dit jaar wederom iets voor de Pink Floyd/Roger Waters fans en wel Roger Waters’ Dark Side Of The Moon Redux als picture disc. Uitgebracht in het jaar van de 50e verjaardag van het originele album, The Dark Side Of The Moon Redux, is Roger Waters eerbetoon aan het meesterwerk dat hij in 1973 samen met Pink Floyd creëerde.

Roger Waters hierover: “Dave, Rick, Nick, and I were so young when we made [the original], and when you look at the world around us, clearly the message hasn’t stuck. That’s why I started to consider what the wisdom of an 80 year old could bring to a reimagined version.”

Dit is een 1LP picture disc in beperkte oplage van het album, die individueel genummerd wordt in een gestanste hoes. Gelimiteerd tot 3000 exemplaren wereldwijd.

The Dark Side Of The Moon Redux

RELEASE DATUM: 20/04/2024

RECORD LABEL: Ultravybe

DISTRIBUTOR: Cooking Vinyl

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.