Twee Super 8 films the Wall 1980

3 januari 2024

De Pink Floyd Research Group onthult met trots de eerste van TWEE GLOEDNIEUWE Super 8mm-films die zijn opgenomen tijdens de The Wall-tour in 1980!


Deze twee prachtige kleine tijdcapsules werden vastgelegd door Jeffrey McGuiness tijdens het derde en vijfde optreden van de band in het Nassau Coliseum, op 26 en 28 februari. Er is 10 maanden aan gewerkt, dus we hopen dat je ervan zult genieten. Deze films bevatten een kleurcorrectie, gesynchroniseerd met prachtig remastering-/matrixwerk van onze vriend Davide Capolongo, met wat stabilisatiewerk geleverd door Notelu. We kunnen niet wachten tot je deze schatten ziet.
Premiere op Youtube: Donderdag 4 januari 2024 – 13:30 PST / 16:30 EST / 21:30 GMT

Link hieronder:

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.