Middlewick House Open Gardens 2024, Nick Mason liefdadigheidsevenement

7 december 2023

Het liefdadigheidsevenement Middlewick House Open Gardens 2024, georganiseerd in het huis van Nick Mason in Corsham, Engeland, zal in de zomer van 2024 opnieuw plaatsvinden. Dit volgt op het meest succesvolle evenement ooit in 2023, dat £ 88.000 opbracht voor het goede doel. Tickets zijn nu te koop.

Het jaarlijkse evenement vindt plaats van zaterdag 8 juni 2024 tot en met zondag 9 juni 2024. De tuinen zijn geopend van 11.00 tot 16.30 uur. Gezien de populariteit van het laatste evenement, is het de moeite waard om van tevoren accommodatie- en reisplannen te regelen. Hoewel je aan de poort kaartjes voor Middlewick House Open Gardens 2024 kunt kopen, kun je ze voor meer gemoedsrust ook van tevoren online kopen.

Koop kaartjes online

Het evenement wordt gehouden ten behoeve van twee goede doelen die van groot belang zijn voor de omgeving. Er is de Wiltshire Air Ambulance die een essentiële levenslijn biedt, vooral in afgelegen gebieden van de Cotswolds. Ten tweede is er de Wiltshire Bobby Van Trust, die een gratis huisbeveiligingsdienst biedt aan iedereen ouder dan 60 jaar of ouder dan 18 jaar met een geregistreerde handicap, die mogelijk het slachtoffer is van huiscriminaliteit, cybercriminaliteit of huiselijk geweld.

Dingen om te doen tijdens Middlewick Open Gardens 2024

Je kunt Nick Mason ontmoeten en begroeten voor zijn indrukwekkende tuinkantoor, waar je een gesigneerd exemplaar kunt kopen van zijn ongelooflijke boek The Inside History of Pink Floyd. Bovendien kun je je favoriete memorabilia laten signeren door Nick. Zorg uiteraard wel voor een goede donatie.

De aanwezige stallen en paddock bieden onderdak aan de bezoekende boerderijdieren. De kinderspeelplaats maakt de dag tot een gezinsvriendelijk evenement. De tuinverkaveling van Nick en Annette Mason was ook leuk om te bezoeken als je van duurzaam leven houdt.

Nick Mason is een bekende autoverzamelaar en zijn verzameling is fantastisch. Het kroonjuweel is zijn Ferrari 250 GTO, de meest waardevolle auto ter wereld. Hij kocht de Grand Tourer in de jaren zeventig voor £ 35.000. De waardering vandaag ligt waarschijnlijk rond de £ 40 miljoen! Een behoorlijk rendement op de investering. Al houdt hij het niet geheim. De auto is te zien geweest op evenementen door het hele land en op races op het Goodwood Festival of Speed. Zijn collectie omvat ook Aston Martin, Bugatti, Jaguar en een McLaren F1 om er maar een paar te noemen. Hij beschikt over enkele van de vroegste auto’s tot en met moderne auto’s.

Er zijn veel kraampjes om te bezoeken, waarvan er op het laatste evenement meer dan 50 waren. Deze omvatten alles, van eten en drinken tot winkelkraampjes en meer. Honden zijn toegestaan, maar moeten wel aangelijnd zijn.

Nieuwsbron: Neptune PF

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.