The Gilmour Project naar De Boerderij

21 oktober 2023

The Gilmour Project zet het tribute-concept op zijn kop! Dit vijfkoppig all star ensemble voegt namelijk op virtuoze wijze een geheel authentiek tintje toe aan de iconische composities van Pink Floyd en David Gilmour.

Omdat deze topmuzikanten elkaar muzikale vrijheid gunnen binnen hun gezamenlijke improvisatie brengen zij op geheel unieke wijze de ziel van deze diepgaande muziek tot uitdrukking. Floyd-fanaten van over de hele wereld staan versteld van de behendigheid van deze oprechte en toegewijde artiesten. Zij duiken diep in de Pink Floyd catalogus van hits, maar ook andere verrassende klassieke rockmeesterwerken maken zij zich eigen. Weken voordat Running up That Hill van Kate Bush de hitlijsten weer bestormden door de serie Stranger Things, hadden deze muzikanten hun eigen versie al op hun setlist staan.

The Gilmour Project is:

Jeff Pevar – gitarist (oa CSN / David Crosby)

Kasim Sulton – bassist/zanger (oa Meat Loaf / Utopia)

Prairie Prince – drummer oa (The Tubes / Todd Rundgren)

Mark Karan – gitarist / zanger (oa Bob Weir / RatDog)

Scott Guberman – toetsenist / zanger (oa Phil Lesh & Friends)

De voorverkoop voor dit unieke en indrukwekkende project is zojuist gestart.

Waar: Poppodium Boerderij, Zoetermeer

Wanneer: 23 februari 2024

Tickets via Poppodium Boerderij

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.