DSOTM 50th Anniversary ook los verkrijgbaar

30 augustus 2023

De Pink Floyd website maakte net bekend dat de CD, LP en Blu-Ray die in de boxset zitten ter gelegenheid van de 50st verjaardag van The Dark Side Of The Moon, nu ook apart verkrijgbaar worden. De Live LP was al los verkrijgbaar. Ze zullen op 13 oktober 2023 uitkomen, maar je kunt ze nu al via pre-order op hun website bestellen: Pre-order DSOTM 50th Anniversary

Produkt informatie

  1. LP – Voor het eerst uitgebracht als onderdeel van ‘The Dark Side Of The Moon’ 50th Anniversary Box Set, is dit de eerste keer dat de nieuwe mix van het klassieke album op zichzelf beschikbaar zal zijn in fysieke formaten.Oorspronkelijk uitgebracht in 1973 en uitgegroeid tot een van de meest iconische en invloedrijke albums ooit, blijft Pink Floyd’s ‘The Dark Side Of The Moon’ wereldwijd een nieuw publiek vinden. De beroemde hoes, die een prismaspectrum weergeeft, is ontworpen door Storm Thorgerson van Hipgnosis en getekend door George Hardie. Van ‘The Dark Side Of The Moon’ zijn wereldwijd meer dan 50 miljoen exemplaren verkocht.180G Zwaargewicht 1LP in klaphoes, met originele posters en stickers.
  2. CDTHE DARK SIDE OF THE MOON (50e verjaardag) 2023 Remaster Origineel studioalbum geremasterd door James Guthrie in klaphoes met boekje van 12 pagina’s.
  3. Blu-Ray – De Blu-ray-editie ter ere van het 50-jarig jubileum bevat de Dolby Atmos-mix, 5.1 surround sound-mix en geremasterde stereomixen. Deze Blu-ray is verpakt in een gestanste digipak en bevat ook een ansichtkaart, stickers en een boekje van 24 pagina’s
  4. DOLBY ATMOS MIX 5.1 SURROUND MIX – 24bit/96kHz ONGECOMPRESSEERD / dts-HD MA REMASTERED STEREO MIX – 24-bit/192kHz ONGECOMPRESSEERD / dts-HD MA
  5. 5.1 Surround- en Dolby Atmos-mixen door JAMES GUTHRIE Assistent-ingenieur JOEL PLANTE Codering van Atmos-bestandsindeling TIM CARROLL Stereo- en Atmos-mixen gemasterd door JAMES GUTHRIE en JOEL PLANTE tijdens de opstartopname 5.1-mix gemasterd door JAMES GUTHRIE, JOEL PLANTE en DOUG SAX tijdens de opstartopname Blu-ray-schijf geschreven door JOEL PLANTE

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.