Amused To Death Tour 2024

27 juli 2023

Bericht van Peet: “Beste fans, een betere come back en introductie van mijn nieuwe band Mister Pink was en is ondenkbaar! Jullie enthousiaste reacties op ons The Dark Side Of The Moon 50TH Anniversary Concert op 18 juni j.l waren hartverwarmend en hebben ons alleen maar meer geënthousiasmeerd voor een sterk vervolg. Dank hiervoor!”

Amused To Death

De opzet en gedachte achter Mister Pink is niet wat ik in de afgelopen 27 jaar bijna wekelijks heb gedaan en wat velen andere tribute bands nu bijna wekelijks doen, maar zit hem meer in conceptuele thema’s.

Amused To Death integraal uitvoeren wordt hier een voorbeeld van. Zelfs Roger Waters heeft zijn eigen “meesterwerk” nooit integraal uitgevoerd.

Het uit 1992 stammende Amused To Death album heeft niets ingeleverd op actualiteit en is in veel opzichte een parel van een album.

De première van deze show zal plaatsvinden in het voorjaar van 2024 en waarschijnlijk wederom bij Lijm en Cultuur in Delft. Na deze première trekken ze het land in op nader te melden locaties.

Last But Not Least:

Het is niet uitgesloten dat zij alsnog enkele The Dark Side Of The Moon 50TH Anniversary Shows spelen dit jaar.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.