The Pink Floyd Exhibition naar Toronto

23 mei 2023

Toronto, ON (23 mei 2023) – Op de hielen van de 50e verjaardag van het iconische album van Pink Floyd, “The Dark Side of the Moon”, krijgen zowel muziekfans als cultuurliefhebbers uit Toronto een backstage-pas voor het verhaal van Pink Floyd via een audiovisuele zintuiglijke reis als geen ander.

Sinds het enorm succesvolle wereldwijde debuut in 2017 in het prestigieuze Victoria and Albert Museum in Londen, heeft The Pink Floyd Exhibition: Their Mortal Remains publiek over de hele wereld geboeid in Rome, Madrid, Dortmund, Los Angeles, Montreal – en gaat nu naar Toronto in première op 16 juni in het Better Living Centre, Exhibition Place.

De multi-zintuiglijke ervaring van 20.000 vierkante meter in Toronto zal meer dan 350 artefacten en objecten bevatten die tijdens de buitengewone carrière van de band zijn verzameld, van handgeschreven songteksten, muziekinstrumenten, rekwisieten op het podium en items uit de persoonlijke collecties van de bandleden; terwijl kunst, design, muziek, geluid en visuele technologie worden gecombineerd in een opwindende ervaring die op elk niveau presteert, niet alleen voor fans van Pink Floyd maar voor alle doelgroepen.

Kaarten voor de tentoonstelling gaan aanstaande vrijdag 26 mei om 10.00 uur in de verkoop op www.pinkfloydexhibition.com.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.