Mr. Pink met Dark Side of the Moon naar Delft

24 april 2023

Op 3 februari jl. meldden wij dat Mr. Pink (Peter Chattelin) en band op zouden treden tijdens het Concert For Dreams in Dixperlo. Dit festival is helaas geschrapt, maar Mr. Pink heeft niet stil gezeten.

DARK SIDE of the MOON – 50th Anniversary Concert and more

Mr. Pink, een collectief artiesten onder aanvoering van Peter Chattelin, zal op zondag 18 juni het legendarische album van Pink Floyd, Dark Side of the Moon in zijn geheel live ten gehore brengen bij Lijm & Cultuur. Toendertijd schreef een fan:

“I remember when it was released, we were all bowled over. It was beyond anything we had ever imagined. Nobody could believe what they were hearing. It was light years beyond all else. Like Pink Floyd had slipped through a worm hole and emerged from another galaxy”

Het concert begint om 20.00, de deuren gaan open om 19.30.

U kunt deze avond feestelijk beginnen met een 3 gangen verrassingsdiner in het Experiment vanaf 17.00.

Kaarten zijn verkrijgbaar via: Lijm en Cultuur

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.