Dark side of the Moon planetariumshow in Omniversum

24 april 2023

A Celebration of Pink Floyd’s legendary album Dark side of the Moon

Pink Floyd’s iconische album ‘The Dark Side Of The Moon’, oorspronkelijk uitgebracht in maart 1973, wordt 50, en wat is een geschiktere plek om het te vieren en te ervaren dan op het koepelscherm van Museon-Omniversum. De film wordt vertoond op de volgende data (allen om 21:00 uur): van donderdag 25 mei t/m maandag 29 mei.

Kaarten zijn verkrijgbaar via; Omniversum

De 42 minuten durende show dompelt je onder in adembenemende 360°-beelden van ons zonnestelsel en daarbuiten, ondersteund door een fantastisch surround sound.

De show zelf is onderverdeeld in 10 nummers van het album, en in chronologische volgorde, elk met een ander thema; sommige futuristisch vooruitkijkend en sommige een retro-erkenning van de visuele geschiedenis van Pink Floyd, allemaal gerelateerd aan een tijd- en ruimte-ervaring.

De allernieuwste technologie wordt omarmd die alleen Museon-Omniversum je kan bieden. Een meeslepende en onvergetelijke ervaring van Dark Side of the Moon!


NB: De avondvoorstelling is geschikt voor 18 jaar en ouder. Deze spectaculaire fulldome-film bevat af en toe grof taalgebruik en snel flitsende beelden en kan mogelijk aanvallen veroorzaken bij mensen die lichtgevoelige epilepsie hebben.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.