ROGER WATERS – LIVE FROM PRAGUE update 25-04-2023

18 april 2023

Een live uitzending in bioscopen over de hele wereld op 25 mei.
Kaartverkoop vanaf 25 april.
Zie: www.ThisIsNotADrillFilm.com


Voor slechts één nacht presenteert Roger Waters, de creatieve kracht achter de gouden jaren van Pink Floyd, zijn eerste Farewell Tour, “This Is Not A Drill”, live vanuit Praag, in bioscopen over de hele wereld.
Deze filmische extravaganza is een verbluffende aanklacht tegen de zakelijke dystopie waarin we allemaal worstelen om te overleven en bevat 20 klassieke nummers van Pink Floyd en Roger Waters, waaronder: “Us & Them”, “Another Brick in the Wall, Pt. 2”, “Wish You Were Here” en “Is This The Live We Really Want?”. Waters zal ook zijn nieuwe nummer ‘The Bar’ debuteren.

Update 25-04-2023: In heel veel bioscopen is het te zien, Pathé, Vue en andere bioscoop (ketens). Tik op de link voor de bioscoop bij jou in de buurt: www.ThisIsNotADrillFilm.com

Update 24-04-2023: o.a. te zien in de Kinepolis Bioscopen te Huizen, Zoetermeer, Jaarbeurs Utrecht, Haarlem, Groningen, Enschede, Emmen, Dordrecht, Den Bosch, Hoofddorp, Schagen, Breda, Almere


Waters wordt op het podium vergezeld door Jonathan Wilson, Dave Kilminster, Jon Carin, Gus Seyffert, Robert Walter, Joey Waronker, Shanay Johnson, Amanda Belair en Seamus Blake om een onvergetelijk optreden te geven met een oproep tot actie om lief te hebben, te beschermen en onze kostbare planeet te delen.

Houd er rekening mee dat dit evenement in sommige markten in de tijd wordt verschoven om aan te sluiten bij de lokale tijdzones.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.