Roger’s Europese Tour gestart in Portugal

19 maart 2023

Vrijdag 17 en zaterdag 18 maart jl, is Roger Waters’ First Ever Farewell Tour gestart in de Altice Arena te Lissabon. Dinsdag a.s. zal die naar Barcelona gaan en het is nog steeds niet echt duidelijk wat er met de concerten in Frankfurt en München gaat gebeuren.

Concert statestieken:

Roger Waters: Vocals, Bass, Piano, Guitar
Joey Waronker: Drums
Jonathan Wilson: Guitars, Vocals
Gus Seyffert: Guitars, Bass, Harmonica
Dave Kilminster: Guitars, Bass, Backing Vocals
Jon Carin: Keyboards, Guitars, Backing Vocals
Robert Walters: Keyboards
Amanda Belair: Vocals
Shanay Johnson: Vocals
Seamus Blake: Saxophon

Set 1

01. Comfortably Numb (reworked Version)
02. The Happiest Days of Our Lives
03. Another Brick in the Wall (Part 2)
04. Another Brick in the Wall (Part 3)
05. The Powers That Be
06. The Bravery of Being Out of Range
07. The Bar (new Song) 4:20
08. Have a Cigar
09. Wish You Were Here
10. Shine On You Crazy Diamond (Parts 6-9) 8:40
11. Sheep (Flying Sheep Brian)

Set 2
12. In the Flesh 4:50
13. Run Like Hell (Flying Pig)
14. Déjà-vu
15. Is This the Life We Really Want?
16. Money
17. Us and Them
18. Any Colour You Like
19. Brain Damage
20. Eclipse
21. Two Suns in the Sunset
22. The Bar (Reprise)
23. Outside the Wall

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.