This Christmas Time

14 december 2022

This Christmas Time is voorzien van een aantal rocklegendes, zangers, acteurs, onze oprichter prof. Sir Chris Evans en onze eigen ambassadeur, Nina Lopes!

Ozzy Osbourne vertelt een ontroerende inleiding om het nieuwe nummer te openen en Noddy Holder beëindigt het nummer en wenst iedereen een vrolijk kerstfeest.

Het nummer is opgenomen in de Abbey Road Studios en bevat gitarist Andy Taylor van Duran Duran, die onlangs zijn eigen strijd tegen kanker onthulde, drummer Nick Mason van Pink Floyd, leadzanger Casi Wyn, Nick Lloyd Webber op piano, Polly Wiltshire op altviool en zanger Reebz op vocale harmonieën. Actrice en zangeres Samantha Womack, die onlangs ook haar kankerreis heeft gedeeld, zorgt voor achtergrondzang, net als de eerste keer zangeres Nina Lopes, een ambassadeur voor The Cancer Awareness Trust. Het nummer werd geproduceerd en gemixt door Matt Bond die ook basgitaar speelde en Prof. Sir Chris Evans die ook gitaar speelde

This Christmas Time, geschreven door prof. Sir Chris, is geïnspireerd door de heldenmoed en brieven naar huis van Britse soldaten uit de Eerste Wereldoorlog met Kerstmis.

Het nummer is te beluisteren via de site van The Cancer Platform. Daar vind je ook meer informatie hierover.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.