Mister Pink A Tribute To Roger Waters

16 november 2022

We berichtten reeds dat Peter Chattelin besloten heeft weer te gaan optreden met een groep muzikanten, onder de naam Mister Pink. Op 19 november a.s. is er een optreden, in Den Haag, dat reeds uitverkocht is. Van de week maakte hij bekend dat de naam veranderd is in “Mister Pink A Tribute To Roger Waters“.

Peter Chattelin hierover:

“Nieuw Project – Hernieuwde Samenwerking

Na 2 jaar ideeën spuien tijdens lange wandelingen in de natuur en diverse brainstorm tafel sessies ben ik verheugd te mogen meedelen dat er een hernieuwde samenwerking tot stand gaat komen tussen licht en media bedrijf Improve en Mr.Pink

Zie dit bericht ook als een aankondiging van een nieuw concept-project. Improve ( Delft ) is marktleider binnen hun leak en doet zeer uiteenlopende projecten. Zo faciliteren zij al sinds jaar en dag het North Sea Jazz Festval in Ahoy. Improve staat voor nieuwe concepten van congres tot mega event enz.

Herinnert u zich nog ?

Improve faciliteerde het nog steeds legendarische “25th Dark Side Of The Moon Anniversary concert” op De Markt in Delft destijds in 1998. Ruim 11.000 bezoekers genoten van een geweldige show.

In september 2010 was onze uitvoering van The Wall live op het terrein van Lijm en Cultuur de verwezenlijking van mijn persoonlijke droom. Deze show staat te boek als de meest een op een copy van Floyd’s legendarische The Wall show uit 80/81. De mensen van Improve waren een onmisbare en zeer belangrijke schakel voor en tijdens dit mega event.

Originaliteit

Toen ik met Pink Project begon in 1993 was het concept Pink Floyd Tribute Band compleet nieuw en grensverleggend. Er lag een wereld van mogelijkheden open en bovenal er bleek een enorm groot publiek geïnteresseerd te zijn in de muziek van Pink Floyd. De rest en alles daarna is geschiedenis…..

Roger Waters Tribute Band

Hierbij lanceer ik direct de eerste Roger Waters Tribute Band! Zoals velen weten heb ik mij altijd toegespitst op zijn specifieke zangpartijen en veelal zijn bass parts gespeeld.

Het conceptueel denken van Roger met de daarbij behorende expressie in art en show vorm is hetgeen wat mij vanaf het prille begin enorm aansprak. Zijn veelal cynische maar absoluut briljante lyrics worden met de dag bijna actueler en actueler.”

Zodra meer bekend wordt over het concept en eventuele concert data, zullen wij het updaten.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.