Have You Got It Yet? The Story of Syd Barrett and Pink Floyd

28 oktober 2022

Na vele jaren van patstelling rond de Have You Got If Yet? film, door Storm Thorgerson, over het verhaal van Syd Barrett en Pink Floyd, is er nu nieuws over de voltooiing van de film.

Rupert Trumann: “De film waar we al veel te lang aan hebben gewerkt, is officieel in productie genomen – dit was het persbericht van vandaag in de vakbladen, snel opgepikt door Yahoo en Rolling Stone. We kijken nu naar festivalinzendingen en een release begin 2023!”

De film werd voltooid door Bogawa met StormStudios-fotograaf Rupert Truman en producer Julius Beltrame na de vroegtijdige dood van Storm in 2013. Producent Orian Williams… kwam op het project terwijl het nog in productie was.

De documentaire bevat interviews met Roger Waters, Nick Mason en David Gilmour, Barrett’s zus Rosemary Breen, Pink Floyd-managers Peter Jenner en Andrew King, Pete Townshend, Blur’s Graham Coxon, MGMT’s Andrew VanWyngarden en auteur Tom Stoppard. Acteur Jason Isaacs presenteert de film.

Wanneer precies de release van de film is, is nog niet bekend. het zal medio 2023 uitkomen. In welke vorm is ook nog niet bekend. Zodra meer bekend wordt, zal het hier geupdate worden.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.