This Is Not A Drill opent in Pittsburgh

7 juli 2022

Gisteravond ( 6 juli) is Roger Waters’ nieuwe America Tour gestart in Pittsburgh. De stage is in het midden ( in the round) ende show werd geopend met Comfortably Numb, dat je eigenlijk aan het eind verwacht. Een heel eigenaardige versie, waarvan op diverse fora niet altijd écht positief over geoordeeld wordt. Hieronder het eerste filmpje hiervan.

Setlijst:


Eerste deel: Comfortably Numb (Acoustic), The Happiest Days of Our Lives, Another Brick in the Wall, Part 2, Another Brick in the Wall, Part 3, The Powers That Be, The Bravery of Being Out of Range, The Bar (nieuw nummer), Have A Cigar, Wish You Were Here, Shine On You Crazy Diamond (Parts VI-IX), Sheep
Tweede deelIn the Flesh, Run Like Hell, Déjà Vu, Is This the Life We Really Want?, Money, Us and Them, Any Colour You Like, Brain Damage, Eclipse, Two Suns in the Sunset, The Bar (Reprise), Outside the Wall.

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.