PINK FLOYD IN NORTH AMERICA 1966-1983

16 juni 2022

Pink Floyd-auteur Glenn Povey duikt diep in Floyd’s geschiedenis binnen de grootste muziekmarkt ter wereld. Dit boek brengt niet alleen de concerten die ze speelden in kaart en platen die Floyd in de VS en Canada uitbracht van 1967 tot 1983, maar het kijkt ook in detail naar de band’s relatie met hun Amerikaanse platenmaatschappij; de promotionele aspecten (of gebrek aan!) die Floyd ertoe hebben aangezet om stadionstatus te verkrijgen en uitgebreide details van tv en radio optredens, bandinterviews en nog veel meer.

Nauwkeurig onderzocht en veel nieuwe informatie opgegraven, schijnt Pink Floyd In North America nieuw licht op deze gekke diamanten uit hun dagen met het spelen in kleine clubs tot supersterstatus als een van ’s werelds grootste band’s.

Het boek is rijkelijk geïllustreerd met tal van super coole memorabilia inclusief backstage passen, optreden posters, media-advertenties en een hele reeks foto’s, zowel op als buiten het podium, allemaal op hoog gereproduceerd kwaliteit papier. Dit is een toekomstig verzamelobject dat elke zichzelf respecterende Pink Floyd fan zal willen bezitten.

Publicatie datum: 23 September 2022
ISBN: 978-1-915246-13-4
RRP: £59.99
Hardback: 210 x 297 mm, 224pp


Koop rechtstreeks bij de uitgever: https://www.wymeruk.co.uk/webshop/books/rock/pink-floyd/pink-floyd-in-north-america-1966-1983-by-glenn-povey

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.