Peter Chattelin terug met Mister Pink

13 juni 2022

Peter Chattelin grondlegger en geestelijk vader van het succesvolle Pink Project the Band sinds 1993 komt na ruim 28 jaar met een nieuw concept genaamd Mister Pink.

Info: Mister Pink is een collectief bestaande uit een kern met daar omheen een variabel inzetbaar team geweldige muzikanten van naam. Sommige afkomstig uit toonaangevende PF tribute bands andere met een geweldig track record bij veelal bekende acts. Belangrijkste overeenkomst tussen iedereen is de liefde voor de muziek van Pink Floyd, Roger Waters en David Gilmour.

In welk opzicht zal dit nieuwe initiatief zich gaan onderscheiden ?

Concerts: Mister Pink kan op verzoek in kleine intieme setting ( 2/3 man) bij u thuis een semi unplugged concert geven. Dit kan uiteraard ook op een door u aangewezen passende locatie. Volwaardige shows op poppodia en in theaters zullen in de nabije toekomst opnieuw plaats gaan vinden. De uitdaging om ook met dit nieuwe initiatief vooral bijzondere projecten te organiseren zoals Peter in het verleden veel heeft gedaan met PP ( Omniversum / The Wall live/ Vredespaleis / OLT Valkenburg/ Jeugdorkest / Maya Fridman / etc etc is enorm groot.

Workshops: Stel u wilt op een avond een thema workshop organiseren met vrienden waarin de sound van Pink Floyd en andere info over de band haarfijn wordt uitgelegd in beeld,woord en muziek? Met veel plezier zijn zij hiervoor beschikbaar.

Inzetbaarheid: Peter Chattelin heeft zich in de afgelopen 28 jaar de stem, bass, gitaarsound t/m de mimiek van Roger Waters behoorlijk eigen gemaakt. In situaties alwaar er plots onverwacht een Roger nodig is in tribute land give him a ring.

3 reacties

 • Ron en Sylvia Vermeer 13 juni 2022op12:39

  Toppie!!! Peter..wij wensen jouw heel veel succes met dit nieuwe concept,het is jouw gegund!!

 • Michel van den Hof 13 juni 2022op13:03

  Geweldig mooi om te ervaren dat Peter weer op gaat treden. Voor mij toch absoluut altijd hét gezicht en de stem geweest van PP. Ik wens hem alle succes toe en hoop hem gauw weer in een full-blown setting te zien optreden.

 • Fred 13 juni 2022op23:08

  Succes!!
  Lijkt me top!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.