Hey Hey Rise Up Collection voor goed doel

15 mei 2022

Pink Floyd nodigt je uit om samen met hen de bevolking van Oekraïne te steunen met een collectie met kunst gemaakt voor Oekraïne. De zonnebloem is de nationale bloem van Oekraïne, geschilderd door de Cubaanse kunstenaar Yosan Leon, een directe verwijzing naar de zaden die aan Russische soldaten zijn gegeven, zodat bloemen zullen groeien als ze weg zijn. Het schilderij van Kherson Defenders van de Oekraïense kunstenaar Sana Shahmuradova, dat deel uitmaakte van de videoclip ‘Hey Hey Rise Up’, was ‘geïnspireerd door een burger uit het door Rusland bezette Kherson die op een Russische tank sprong met een Oekraïense vlag’.

Zie Pink Floyd’s online store voor het assortiment Hey Hey Rise up Merchendise


Pink Floyd doneert alle netto-opbrengsten aan humanitaire hulp aan Oekraïne, samen met de opbrengst van hun op 8 april verschenen ‘Hey Hey Rise Up’ met David Gilmour en Nick Mason, vergezeld door de oude Pink Floyd-bassist Guy Pratt en Nitin Sawhney op keyboards, allemaal begeleidend een buitengewone zang van Andriy Khlyvnyuk van de Oekraïense band Boombox.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.