Roger Waters toch naar Europa in 2023?

17 maart 2022

Roger Waters bereidt momenteel de Amerikaanse tour van ” This Is Not A Drill” in Topanga Canyon , in Los Angeles, voor met een supportband die praktisch, bij gebrek aan bevestiging, hetzelfde is als de laatste tour.

Afgelopen zondag werd Waters bekroond met een nieuwe prijs “Mahmound Darwish Award for Creativity” . Geconfronteerd met de onmogelijkheid om persoonlijk aanwezig te zijn bij dat gala, stuurde Waters een video waarin hij voor de prijs bedankte en de tekst van een nieuw nummer uitbracht, “The Arms Of Bohemia”.

 Het enige belangrijke aan zijn dankbetuigingen, afgezien van die tekst, was zijn reactie op zijn nieuwe tour “This Is Not A Drill” als het door Europa zou gaan, “Ik denk dat ik deze tour naar Europa zou kunnen brengen, als er volgend jaar nog één Europa is. Dus ik zal waarschijnlijk hierna met pensioen gaan betreffende het touren.”

Vandaag is bekend geworden dat de oprichter van Wikileaks Julian Assange de komende dagen in de gevangenis gaat trouwen met zijn advocaat Stella Moris. Misschien op de hoogte van deze aankondiging, heeft Waters een paar weken geleden een nieuwe akoestische versie van “Wish you Were Here” opgenomen, die gisteren werd uitgebracht als een geschenk voor Assange.

De video is opgenomen in Topanga , waar wordt gerepeteerd voor de Amerikaanse tour die op 6 juli begint . In de video zien we Jon Carin op keyboards, Jonathan Wilson op gitaar, Gus Seyffert op contrabas, Joey Waronker op drums en het Lucius -duo bestaande uit Holly Laesising en Jess Wolfe op achtergrondzang. Zoals we kunnen zien is het praktisch dezelfde band van de laatste tour en het is bevestigd dat Lucius , Jonathan en Carin hun band hebben verlaten voor deze nieuwe en laatste tour met Roger Waters .

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.