Roger Waters Radio KAOS

18 februari 2022

Zoals aangegeven op de officiële YouTube-pagina van Roger Waters, is een selectie van nummers van de live-uitzending van Radio Waves, opgenomen in Colisée De Québec, Canada, op 7 november 1987, officieel op Spotify terechtgekomen. het heet Roger Waters: KAOS FM 1987: Live Radio Broadcast.

Er zijn in totaal 8 nummers die 49 minuten van het live optreden geven, wat door de jaren heen een favoriet is geweest onder bootleggers.

Pink Floyd heeft onlangs een lading oude bootlegs op Spotify uitgebracht, vermoedelijk vanwege auteursrechtelijke redenen. Het lijkt tegenwoordig mode om dit te doen, aangezien er ook tal van andere artiesten op het toneel verschijnen.

Bootlegs zijn al lang de interesse van Pink Floyd-fans met honderden van de bestaande opnames met wisselende kwaliteit. De bootlegs, vaak Records of Indeterminate Origin of RoIOs genoemd, laten vaak zien wat destijds nieuw materiaal was en je kunt horen hoe nummers zich in de loop van de tijd ontwikkelden voordat ze in de studio op tape werden gezet en als commerciële releases werden uitgebracht.

Deze zomer zou er een nieuwe release moeten verschijnen met betrekking tot Roger Waters, deze keer in de vorm van een officieel studioalbum dat een moderne bewerking heeft ondergaan.

Nieuwsbron: Neptune PF

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.