Pulse-dvd is uit

18 februari 2022

Pink Floyd brengt de gerestaureerde concertbeelden van Pulse, die gemaakt zijn voor de enorme Later Years Box-set, uit als een op zichzelf staand product. Als je niet klaar bent om te investeren in de grote doos met goodies, kun je genieten van het Pulse-concert in al zijn glorie zonder degradatie van videoband.

Het is nu uitgekomen en de release van Animals, waar zeer reikhalzend naar uitgekeken wordt, zou in juni 2022 zijn.

Er zitten twee schijven in de verpakking, de eerste bevat de concertfilm met de nieuwe verbeterde videokwaliteit. Het ziet er echt een stuk beter uit nu het uit de bron is gehaald en opnieuw is bewerkt. De tweede schijf bevat muziekvideo’s, de video’s die op het podium worden geprojecteerd op Mr Screens, documentaires en video’s achter de schermen en andere items.

Interessant is dat de doos ook het rode knipperende pulslicht zal bevatten dat de originele CD in 1995 had. Hij wordt gevoed door twee vervangbare AA-batterijen, dus zou veel langer mee moeten gaan dan het origineel! U krijgt ook een boekje van 60 pagina’s.

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.