Pink Floyd Animals 2022 Release Datum

3 oktober 2021

De remix van Pink Floyd’s Animals-album heeft sinds 2018 een ernstige vertraging opgelopen bij de release vanwege de ruzies over de liner notes. Het lijkt er echter op dat er een einde in zicht is wat betreft de officiële releasedatum van deze langverwachte plaat.

Bij de incarnatie van de meeslepende tentoonstelling Their Mortal Remains in Los Angeles, is er een klein display met een plaquette met details over de releasedatum. Daarop laat men weten dat de release in juni 2022 zal zijn. We zullen zien.

De nieuwe release zal bevatten: limited edition 4-disc-pakket met het geremixte album op LP/CD/Blu-ray & DVD. Blu-ray en dvd bevatten ook nieuwe stereo- en 5.1-mixen met hoge resolutie, plus de originele stereomix uit 1977. zo als we reeds eerder meldden.

Nieuwsbron: Neptune Pink Floyd

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.