Floyd Matters presenteert programma 2022

14 september 2021

Vanaf 2022 zal de Belgische tributeband Floyd Matters on stage te zien zijn met hun “Dark Side Of The Moon : 50 Years Of Any Colour You Like !” programma

De achterkant van de maan: een betere metafoor voor het onzichtbare en het ongrijpbare in het leven, alsook voor de donkere kant ervan, is nauwelijks denkbaar. Kunstenaars gebruiken dit symbolische beeld dan ook al decennialang – maar wellicht niemand zo invloedrijk en instant herkenbaar, tot hiertoe, als de band Pink Floyd met hun klassieker “Dark Side of the Moon”.

Het album verscheen op 24 maart 1973, en is sindsdien een eclatant succes – met tot hiertoe meer dan 45 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, en maar liefst 937 weken onafgebroken in de USA-Billboard 200. Het transformeerde Pink Floyd ook van de oorspronkelijke, psychedelisch-experimentele eerste incarnatie tot de band die solide songs wist neer te pennen, en deze te brengen als één integraal geheel – zowel op plaat als op het podium.

“Dark Side of the Moon” werd volledig opgenomen in de legendarische Abbey Road Studios, tussen mei 1972 tot januari 1973; maar de band toerde met het materiaal al eerder. Fans zagen de première “Dark Side of the Moon: A Piece for Assorted Lunatics” al op 20 januari 1972; en gedurende de ganse tournee dat jaar eren stukken van het album reeds gespeeld. Wat van 2022 het perfécte jaar maakt voor Floyd MATTERS om dit werkelijk kolossale album te vieren!

“There is no dark side of the moon, really. Matter of fact, it’s all dark. The only thing that makes it look light is the sun.” (Gerry O’Driscoll, portier Abbey Road Studios)Zalen of organisatoren die interesse hebben in het organiseren van de première van deze productie bieden we uitzonderlijke voorwaarden.

Stuur hun een mail, en zij doen u een voorstel! Beschikbaar vanaf 2022 ! Zie: www.floydmatters.com

Zodra data bekend gemaakt worden zal dat op deze website geupdate worden.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.