A Momentary Lapse of Reason, geremixt en bijgewerkt.

2 september 2021

De geremixte A Momentary Lapse of Reason, met minder zware audioverwerking uit de jaren 80, is uit de grote Later Years-boxset gehaald en zal op 29 oktober beschikbaar zijn in verschillende formaten, zoals hieronder in het artikel wordt beschreven.

A Momentary Lapse Of Reason, geremixt en geüpdate van de originele mastertapes uit 1987 voor The Later Years door Andy Jackson met David Gilmour, bijgestaan ​​door Damon Iddins, zal beschikbaar zijn op vinyl, cd, dvd, Blu-ray en digitaal met stereo en 5.1-mixen en kan vooraf worden besteld [Amazon UK of Amazon Worldwide]. Release datum: 29 oktober 2021

Wat nieuw? 360 Reality-audio!
Bovendien wordt het album voor het eerst gepresenteerd in 360 Reality Audio, een nieuwe meeslepende muziekervaring die de omnidirectionele soundscape van live muziekuitvoeringen voor de luisteraar nauw nabootst met behulp van Sony’s objectgebaseerde 360 ​​Spatial Sound-technologieën. A Momentary Lapse Of Reason zal naast 360 Reality Audio ook worden uitgebracht in Dolby Audio en UHD, die allemaal zullen doorgaan met andere Pink Floyd-releases.

De release van The Later Years-project in 2019 gaf de gelegenheid voor een nieuw overzicht van het album, oorspronkelijk uitgebracht in 1987. Door terug te keren naar enkele van Richard Wrights originele keyboard-takes en door nieuwe drumtracks opnieuw op te nemen met Nick Mason, hebben producers David Gilmour en Bob Ezrin een betere creatieve balans tussen de drie Pink Floyd-leden hersteld.

Info over de inhoud van de cd’s, dvd, blue-ray en lp’s vind je hier: Store.pinkfloyd.com

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.