Piggy verhuist naar Pink Floyd Project

18 augustus 2021

Woordvoerder Pink Floyd Project: “Pink Project’s rekwisiet ‘PIGGY’ is geadopteerd door Pink Floyd Project. Dit dankzij een sympathieke geste van Peter Chattelin – oprichter en ex- frontman van Pink Project- die al vaker een helpende hand naar ons project heeft uitgestoken. Mede door hem hebben wij in 2006 een ongekende start beleeft, waardoor heel Nederland al gauw wist wie en wat Pink Floyd Project was.

‘PIG Algie’ is onlosmakelijk verbonden met Pink Floyd. De remake ‘PIGGY’ (in het bezit van Chattelin) werd jaren gebruikt bij concerten van onze Delftse collega’s, maar zal voortaan over ons publiek scheren. Afgelopen week overhandigde Peter Chattelin ‘PIGGY’ aan Pink Floyd Project’s leadzanger Chris Mustamu. Het norse rekwisiet krijgt een mooie plek in onze toekomstige shows!”

Fotografie: Zandberg Photos

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.