Still Wish You Were Here – A Tribute To Pink Floyd

17 mei 2021

Leden van YES, GENESIS, DEEP PURPLE, PARLIAMENT, KING CRIMSON, DREAM THEATER, THE DAMNED, PUBLIC IMAGE LTD, TANGERINE DREAM voeren het meesterwerk van Pink Floyd uit 1975 Wish You Were Here uit.

Het album bevat optredens van Rick Wakeman, Ian Paice, Todd Rundgren, Geoff Tate, Joe Satriani, Steve Hackett, Steve Hillage, Edgar Froese, Tony Levin, James LaBrie, Bootsy Collins, Rat Scabies, Jah Wobble, Carmine Appice en meer!

Los Angeles, CA – Pink Floyd’s album uit 1975, Wish You Were Here, geldt zeker als een van de beste rockalbums van de 20e eeuw. Een muzikaal en emotioneel complex eerbetoon aan de voormalige leider van de band, zanger Syd Barrett, wiens verslechterende geestelijke gezondheid ertoe had geleid dat de band hem in 1968 had verdreven, het album is een toetssteen geworden voor een generatie artiesten die de synthese van briljante, meerdelige suites, aangrijpende ballads en bedwelmende melodieuze rockers die Roger Waters, David Gilmour, Richard Wright en Nick Mason op dit album realiseerden.

En nu heeft zich een verbluffende line-up van rock- en metal-royalty’s verzameld om dit epische meesterwerk opnieuw te creëren als een bewijs van zijn langdurige nalatenschap. Still Wish You Were Here bevat ontzagwekkende optredens van keyboardwizard Rick Wakeman, Deep Purple-drummer Ian Paice, Rock Hall of Fame-genomineerde Todd Rundgren, ex-Queensrÿche-zanger Geoff Tate, gitaargod Joe Satriani, Dream Theater-zanger James LaBrie, spacebass super genie Bootsy Collins, The Damned’s Rat Scabies, PiL’s Jah Wobble en nog veel meer! Maak je klaar om helemaal opnieuw verliefd te worden op deze klassieke plaat.

Still Wish You Were Here zal beschikbaar zijn op zowel cd in een prachtige deluxe digipak met 6 panelen en een verbluffend mooie LP met klaphoes in verschillende kleuren vinyl!

Pre-order het album: https://orcd.co/still_wish_you_were

Nieuwsbron: Neptune Pink Floyd

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.