Roger Waters autobiografie en audioboek in de maak

10 maart 2021

Roger Waters werkt al vele jaren aan zijn autobiografie, en ook aan een heleboel andere projecten die nog niet zijn gerealiseerd, maar onlangs zei hij dat hij midden in zijn autobiografie zit en dat er een audioboek zal komen compleet met “de stemmen”. Je weet dat Roger het leuk vindt om zijn stem te doen, zoals je bijvoorbeeld op The Wall kunt horen.

Roger Waters zei in een interview (begin maart 2021): “This memoir that I’m working on I will definitely read it for audio book… I’m right in the middle of it. Part of the positive of covid lock down, I’ve had a lot more time in this house with no golf course to go to, nothing to do, nothing to whatever. I’ve got the whole day, I haven’t got any zooms or this or that or the other, I can go back and write and I just lie down in the library on the sofa with my laptop and go, ‘now where was I’, what should I write you know, and I go to somewhere, and I go oh yeah and I just start writing and I’ve discovered that I’m a writer which is f*****g amazing, you suddenly discover. I mean I’ve written short stories, quite a lot of them, so I  knew I could write but I had no idea that I could write thousands of words a day without pausing for breath, and that when I read it back, it made me chuckle or it made me think or it made me feel something or it made me look you know whatever but I can, which is good news!

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.