Richard Wright website

12 december 2020

De familie van Richard Wright heeft een website gelanceerd als eerbetoon aan de toetsenist van Pink Floyd.

De familie over de doelstelling van de website: “Welcome to the Richard Wright website, a space which aims to offer a unique insight into his musical life. This site doesn’t profess to be a comprehensive or encyclopaedic source of Richard Wright facts and figures or trivia. It is rather somewhere to explore and hopefully come away with a better sense of who Richard was creatively and what influenced his music, as part of and apart from Pink Floyd. Giving him an online presence is well overdue and we have spent some time curating and archiving content that we feel best celebrates his legacy in a way he would feel comfortable with.”

“Through his own words and images, his musical loves and photos as well as the words of those who knew and worked with him, we believe that he would be happy to have this more personal window into his creative world opened.”

De website is een fascinerende en boeiende kijk op Richard, en bevat veel nooit vertoonde foto’s en video’s, waarvan er een aantal door Richard zelf zijn gemaakt, en op sommige pagina’s staan ​​ook muzikale fragmenten.

De website is te vinden via: rickwright.com

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.