David Gilmour – High Hopes

11 november 2020

Mindhead Publishing heeft een boek over David Gilmour gepubliceerd.

De meest gedetailleerde biografie van de vroege geschiedenis van David Gilmour in druk. Warren Dosanjh en Glenn Povey volgen de carrière van Gilmour vanaf het begin. High Hopes vertelt het verhaal van Gilmour’s opvoeding, jeugd en invloeden, evenals de bands waarin hij optrad, en plaatst de relaties die zijn ontwikkeld in zijn geboorteplaats Cambridge in een context.

Een schat aan niet eerder gepubliceerde foto’s, anekdotes van schoolvrienden, voormalige bandleden en familie worden samengebracht om het definitieve verhaal te vertellen van een verlegen maar vastberaden tiener die later de stem en gitaar van Pink Floyd werd.

Voor de geïnteresseerden kun je het boek bestellen bij Mindhead Publishing voor GBP 30

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.