The Lyrics Of Syd Barrett

10 september 2020

Zoals de uitgever terecht opmerkt: “De songwriting van de legendarische Pink Floyd-oprichter Syd Barrett was uniek, gedenkwaardig en buitengewoon briljant.” Kijkers van de recente Von Trapped-evenementen, georganiseerd door Polly Samson, David Gilmour en familie, zullen weten dat David onlangs hard aan het werk is geweest om de teksten van Syd te controleren voor publicatie in een aankomend boek.

Dat boek is nu aangekondigd: The Lyrics of Syd Barrett. Het zal gepubliceerd worden door Omnibus op 18 februari 2021 in Europa en 6 mei 2021 in Noord-Amerika.

Met 56 nummers en een voorwoord van Pink Floyd’s eerste manager, Peter Jenner, en een inleiding door Rob Chapman (auteur van Syd Barrett: A Very Ir Regular Head), compileert dit prachtig geïllustreerde en officiële boek voor de allereerste keer de buitengewone teksten van Syd.

Een pre-order zou men via Amazon kunnen doen.

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.