Liquid Dark Side of the Moon te koop voor een goed doel

7 augustus 2020

Ben van Alboom was in 2012 de organisator van de tentoonstelling van het werk van Storm Thorgerson in Oostende, met wie hij toen ook nauw heeft samengewerkt. Hij heeft toentertijd een Liquid van de Dark Side of the Moon gekocht, waar je al gauw zo’n 3500 GBP voor neer moet leggen.

Door de corona crisis lijdt de Cultuur sector enorm, waaronder hij ook als organisator van (muziek) evenementen in Belgie. Om toch een boterham op de plank te hebben, is hij genoodzaakt de Liquid ( nummer 37 van 40 oplages) te verkopen. 20% van de opbrengst schenkt hij aan het noodfonds voor de Belgische muziekindustrie: https://www.live2020.be/

Heb je serieus interesse en wil je de Cultuur sector in Belgie steunen, stuur Ben van Alboom dan een email met een serieus bod : ben.vanalboom@gmail.com

p.s. Normaal verkopen wij niks via Pink Floyd Fans Nederland, maar omdat dit voor een goed doel is, maken we voor één keer een uitzondering.

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.