Saucers UK Tour wederom verzet

21 juli 2020

Vanwege de onzekerheid als gevolg van de COVID-19-pandemie, is de Saucers UK-tour, die in oktober zou plaatsvinden, verplaatst naar april / mei 2021. Het is belangrijk voor de band dat degenen die van plan zijn de shows bij te wonen in staat zijn dit veilig en zonder zorg voor hun gezondheid en welzijn te doen.

Om dit te bereiken en om mensen de mogelijkheid te geven hun reis van en naar de concerten te plannen, was uitstel tot volgend voorjaar de beste optie. Het heeft de band ook in staat gesteld om enkele shows toe te voegen in Croydon, Newcastle, Plymouth, Portsmouth en Nottingham, met tickets die nu te koop zijn.

Alle tickets blijven geldig voor de nieuwe data en sommige tickets zijn nog steeds te koop. Helaas kunnen de shows in Gateshead en Southampton niet verzet worden en kunnen klanten geld terugkrijgen van hun ticketaanbieder. De band heeft echter nieuwe shows aangekondigd, die zo dicht mogelijk bij deze gebieden liggen (in Newcastle en Portsmouth).

Voor meer informatie en om kaartjes voor een van de shows te kopen, gaat u naar www.TheSaucerfulOfSecrets.com.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.