Roger Waters gratis stream tijdens Newport Folk Festival film

15 juli 2020

Nadat hij eerder het Newport Folk Festival had bezocht, was de kans groot dat Roger op het evenement van dit jaar ook zou zijn verschenen, aangezien het gepland was vlak voor zijn concerten in Madison Square Garden in New York in augustus.

De concerten van Roger werden natuurlijk uitgesteld tot volgend jaar (en we wachten nog steeds op de herziene data), en zoals verwacht volgt ook het Newport Folk Festival dit jaar dit voorbeeld, en zal dit jaar niet plaatsvinden in Rhode Island, vanwege de lopende pandemie van het coronavirus COVID-19. De organisatoren van het festival hebben echter een weekend vol livestreams georganiseerd die ze “Folk On Revival Weekend” hebben genoemd.

Het Folk On Revival Weekend vindt plaats in hetzelfde weekend dat het festival oorspronkelijk was gepland – 31 juli tot en met 2 augustus – en zal drie verschillende webcasts bevatten, waarvan er twee een ticket hebben. Alle opbrengsten gaan naar de non-profit organisatie Newport Festivals Foundation.

De webcast die Roger-fans het liefst willen zien, is de derde van de drie webcasts en degene die gratis kan worden gestreamd.

Op 2 augustus om 20.30 uur EST geeft Our Voices Together artiesten een plek om de waarheid aan de macht te spreken. De film presenteert nieuwe uitvoeringen van Roger Waters met Lucius, Jason Isbell, Tom Morello, Carlile, Jim James, Langhorne Slim, en anderen.

Nieuwsbron: BrainDamage UK

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.