Roger Waters LP, CD, Blu-Ray, DVD

16 juni 2020

ROGER WATERS: US + THEM, beschrijft de veelgeprezen tour van 2017-2018 van de iconische Pink Floyd-artiest. Als stichtend lid, tekstschrijver, componist en creatieve kracht achter Pink Floyd, presenteert US + THEM Waters krachtige muziek in verbluffende vorm en benadrukt het zijn boodschap van mensenrechten, vrijheid en liefde. Gebaseerd op zijn veelgeprezen, uitverkochte US + THEM wereldwijde tour van 2017-18, met in totaal 156 shows aan 2,3 miljoen mensen over de hele wereld, bevat het klassieke liedjes van The Dark Side of the Moon, The Wall, Animals, Wish You Were Here en zijn meest recente album, Is dit het leven dat we echt willen?

Waters laat krachtig zien dat hij in hart en nieren een muzikale activist en een van de meest gepassioneerde politieke commentatoren van zijn tijd is. Hij heeft zijn leven gewijd aan de strijd tegen degenen die ons leven willen beheersen en onze planeet willen vernietigen. Welcome To The Machine en Another Brick In The Wall Part II herinneren ons sterk aan de sombere waarschuwingen die hij decennia geleden gaf over vervreemding, ontheemding, hebzucht, lijden, vernietiging en verlies. En toch kan de menselijkheid van de songwriter niet duidelijker worden gezien dan in Wish You Were Here, want hoewel hij een grimmig beeld geeft van de toestand van de wereld, is zijn boodschap uiteindelijk een hoop door eenheid en liefde.

Op 2 oktober a.s. gaat het wereldwijd verschijnen: 3LP, 2 CD, DVD en op Blu-Ray. (zie hier onder). Je kunt via Roger’s website wel al een pre-order plaatsen. Ook is daar meer te koop aan mechandise spullen, zoals petjes, t-shirts etc etc. Zie www.rogerwaters.com De artikelen die via pre-order besteld worden, worden op 30 september verstuurd.

3LP – drievoudige gatefold en boekje van 8 pagina’s. Bevat een instant download van “Another Brick In The Wall, Part 2.”
2CD softpak met soft touch coating en boekje van 24 pagina’s. Bevat een instant download van “Another Brick In The Wall, Part 2.”
DVD en Blu-Ray in softpak. Bevat een instant download van “Another Brick In The Wall, Part 2.”

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.