Roger Waters US + Them volgende maand digitale release

22 mei 2020

Het heeft even geduurd, maar vandaag is bekend gemaakt dat de digitale release van de concertfilm “Roger Waters – Us + Them” binnenkort zal plaats vinden.

De film documenteert de 2017-2018-tour die voor een slordige 2,3 miljoen mensen in een aantal landen speelde, en was een behoorlijk ongelooflijk spektakel, gecombineerd met een geweldige setlist en een krachtige boodschap in het hart van dit alles.

Voor degenen die de show digitaal willen herbeleven, kun je het vanaf 16 juni in 4K (Ultra HD), HD en SD-formaten verkrijgen van Sony Pictures Home Entertainment en beschikbaar op de Apple-, Googleplay- en Amazon-platforms vanaf die datum.

Inbegrepen zal een aantal “geheel nieuwe post-feature contents” zijn, waaronder twee extra concertnummers die ontbreken in de originele feature (Comfortably Numb en Smell the Roses) en A Fleeting Glimpse, een korte documentaire met momenten achter de schermen van de tour.

Hopelijk komt er ook nog een fysieke release, voor al diegenen die dit willen op dvd / Blu-ray of cd (en hopelijk ook vinyl). Als we hierover bevestigde informatie ontvangen, zullen we jullie dit natuurlijk laten weten.

Markeer ondertussen 16 juni voor de digitale release van Us + Them!

2 reacties

  • Peter 15 juni 2020op11:25

    Is al duidelijk of de show ook een CD/digitale audio release krijgt, net zoals The Wall?

    • Theo Beckers 18 juni 2020op14:25

      Sorry voor de late reactie. Kijk in het nieuws, de CD, DVD, Blu-Ray en LP verschijnen op 2 oktober a.s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.