Rolling Stone video interview met Roger Waters

17 april 2020

 Roger Waters, die in 1979 schreef over het leven in “perfect isolation / here behind my wall”?, de mede-oprichter en solo-artiest van Pink Floyd, die zijn This Is Not a Drill Tour – die in juli zou beginnen – moest uitstellen tot 2021, vergezelt schrijver Brian Hiatt voor een breed gesprek in de nieuwste aflevering van de videoserie Rolling Stone Interview: Special Edition .

In het interview biedt Waters een voorproefje van zijn tour (waaraan hij nog steeds werkt terwijl hij zijn werknemers blijft betalen), legt hij de volledige waarheid uit achter een onlangs mislukte Pink Floyd-vredesconferentie met David Gilmour en Nick Mason en bespreekt hij zijn relatie met wijlen John Prine. Hij maakt ook duidelijk dat hij zich nooit zal herenigen met zijn voormalige bandleden. ‘Nee, het zou niet leuk zijn‘, zegt hij. ‘Het zou verschrikkelijk zijn. Het is duidelijk dat als je een fan bent van die tijd van Pink Floyd, je een ander standpunt zou hebben. Maar ik moest er doorheen. Dat was mijn leven … zou ik mijn vrijheid inruilen voor die kettingen? Geen enkele manier. ‘

Bekijk hier het volledige video interview: https://www.rollingstone.com/music/music-news/roger-waters-tour-postponed-2021-984579/?fbclid=IwAR1rmGjuShkD0iQmv9i3nmPo5X5pmgg_4lhJ82C0SVzxocnQmeeFjWKXg_k

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.