Pink Floyd begint met het streamen van volledige concerten tijdens lockdown

17 april 2020

Pink Floyd begint vanavond 17 april, om 17.00 uur, met de gerestaureerde en opnieuw bewerkte versie van Pulse.

Pink Floyd zal tijdens live lockdown gratis liveconcerten voor fans gaan streamen. Ze beginnen vanavond op het YouTube-kanaal van de band met een pas gerestaureerde en opnieuw bewerkte versie van Pulse om 17.00 uur (BST).

Tot voor kort bracht de band individuele videoclips uit op YouTube, maar nu de UK voor nog eens drie weken een lockdown krijgt tijdens de pandemie van Covid-19, en de meeste andere landen over de hele wereld met beperkingen in diverse niveau’s, heeft de band besloten volledige concerten te gaan streamen.

De band had eerder het volgende bericht op hun Facebook-pagina geplaatst : “We willen je het allerbeste wensen en hopen dat jullie en jullie gezinnen in deze moeilijke tijden veilig en gezond blijven. Met veel mensen die thuisblijven, gaan we gewoon door met posten om u hopelijk interessante en afleidende afbeeldingen, muziek en video te geven om ons hier allemaal doorheen te helpen. “

De opnieuw bewerkte editie van Pulse van vanavond is afkomstig uit de onlangs uitgebrachte boxset Later Years die vorig jaar werd uitgebracht.

Een reactie

  • Juke 17 april 2020op20:08

    Super 👍🎼🎶🎵🍻👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.