Saucerful Of Secrets afgelast/verplaatst

18 maart 2020

Je kon er helaas op wachten, maar vandaag maakte Nick Mason bekend dat de nieuwe tour voorlopig geen doorgang kan hebben vanwege het corona-virus. Hieronder de verklaring, vertaald vanaf hun facebook pagina:

“De veiligheid en het welzijn van de fans, de crew en de bandleden zijn van het grootste belang voor degenen die betrokken zijn bij de Nick Mason’s Saucerful Of Secrets UK & European-tour die op 23 april zou beginnen. Onder advies van de regering vanwege Coronavirus ( COVID-19) en het eenzijdige besluit van de theaters om in deze onzekere tijden te sluiten, hebben we de Britse shows tot oktober moeten uitstellen.

De data voor deze shows zijn opnieuw gepland en zijn zoals weergegeven op onze website (www.TheSaucerfulOfSecrets.com). Alle tickets blijven geldig.

We werken momenteel aan opnieuw geplande data voor de shows in Londen, Southampton en Dublin. Klanten wordt geadviseerd om hun tickets en ticketbevestigingen op dit moment te bewaren. Binnenkort wordt meer informatie bekend gemaakt over deze opnieuw geplande shows.

Het Europese deel van de tour, die op 18 mei in Brussel zou beginnen, is ook uitgesteld omdat de meeste regeringen in Europa de openbare evenementenverboden heeft en theaters volledig hebben gesloten en het onmogelijk is om door te gaan. Elke verdere beslissing over dit deel van de tour zal worden genomen naarmate de situatie duidelijker en duidelijker wordt.

Dit aldus hun facebook pagina. Uiteraard houden ook wij jullie op de hoogte van het verdere verloop. Mocht je nog vragen hebben omtrend de optredens in de Benelux, neem dan contact op met het theater waar je een kaartje gekocht hebt.

Nieuwe data UK Tour:

 • October 1 – The Forum, Bath, England
 • October 4 – Barbican, York, England
 • October 5 – St David’s Hall, Cardiff, Wales
 • October 7 – Sage Gateshead, Gateshead, England
 • October 8 – The Usher Hall, Edinburgh, Scotland
 • October 9 – O2 Apollo Manchester, Manchester, England
 • October 11 – New Theatre Oxford, Oxford, England
 • October 12 – De Montfort Hall, Leicester, England
 • October 14 – City Hall, Sheffield, England
 • October 15 – Regent Theatre, Ipswich, England
 • October 16 – Philharmonic Hall, Liverpool, England
 • October 19 – Brighton Dome, Brighton, England
 • October 22 – Birmingham Symphony Hall, Birmingham, England
 • October 24 – G Live, Guildford, England

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.