Polly Samson & David Gilmour – A Theatre For Dreamers boek- en muziekevenementen verplaatst

14 maart 2020

Tijdens deze speciale evenementen zal Polly in gesprek zijn met journalist Rosie Boycott, lezingen, film en livemuziek, waaronder een nieuw nummer “Yes, I Have Ghosts”, geschreven door David en Polly. Op zijn sociale media kanalen merkte David op dat hij “een paar nummers zal spelen, waaronder dit nieuwe nummer”.

De opnieuw geplande evenementen (datums en locaties worden hieronder weergegeven) vinden plaats in september en alle tickets zijn geldig voor de nieuwe shows; kaarthouders zullen hun gesigneerde eerste editie van het boek toegestuurd krijgen en het exclusieve portret van Polly Samson en David Gilmour op Hydra genomen en door beiden ondertekend, in de week die begint op maandag 30 maart. Bezoek PollySamson.com voor details over terugbetalingen. Het boek zelf zal op 2 april uitgegeven worden door Bloomsbury.

9 september, 7:30pm: Royal Northern College of Music, Manchester

10 september, 7:30pm: Town Hall, Birmingham

11 september, 7:30pm: Central Hall, Westminster, London

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.