Evenementen voorlopig afgelast

12 maart 2020

ATTENTIE CONCERT- EN EVENEMENTGANGERS: Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Dat geldt ook voor publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden.Mededeling van het kabinet, tot nader order.

Raadpleeg organisatoren en theaters als je ergens kaarten voor hebt gekocht. Wij kunnen onmogelijk alle theaters afgaan om te kijken of er een (teruggaaf) regeling is getroffen. Zie hier alle maatregelen op een rij, i.v.m. het corona virus: https://nos.nl/liveblog/2326799-evenementen-met-100-bezoekers-afgelast-kabinet-roept-op-tot-thuiswerken.html?fbclid=IwAR2qQxCZkfoqkIRt4Gqo1tBTnMU_ItKb1loWcDXSaHWIn59VRvEV4fHvRYc

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.