Peter Green tribute concert als Blu-Ray / 2CD / 4LP en bioscoopevenement!

23 februari 2020

De line-up van de muzikanten die zullen deelnemen aan het herdenkingsconcert voor Peter Green op 25 februari is indrukwekkend!

Neil Finn (Crowded House)
Noel Gallagher (Oasis)
Billy Gibbons (ZZ Top)
David Gilmour (Pink Floyd)
Kirk Hammett (Metallica)
Jonny Lang
John Mayall
Christine McVie (Fleetwood Mac)
Pete Townshend (The Who)
Steven Tyler (Aerosmith)
Bill Wyman (The Rolling Stones)

DAVID GILMOUR: “Ik kijk ernaar uit om enkele oude vrienden te ontmoeten voor dit Peter Green-feest op dinsdag in Londen.”

Mick Fleetwood wordt op deze avond ondersteund door Andy Fairweather Low (gitaar), Dave Bronze (bas) en Ricky Peterson (keyboard)!

Cinema evenement
Het concert wordt gefilmd en zal op 2 en 7 juni wereldwijd worden vertoond in bioscopen!

In de UK, Ierland en Europa op 2 juni 2020
De film wordt 140 minuten lang

Peter Green werd in 1998 samen met Fleetwood Mac opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. Het tijdschrift Rolling Stone beoordeelt Peter als een van de 100 grootste gitaristen aller tijden. Geregisseerd door de bekroonde concertregisseur Martyn Atkins (Joni 75, Crossroads Guitar Festival, Cream in de Royal Albert Hall), zal het bioscoopevenement worden voorafgegaan door een introductie van Mick Fleetwood, plus exclusieve repetitiemateriaal en interviews met enkele van de artiesten ,

Legendarische geluidsproducent Glynn Johns, die albums produceerde voor The Who, The Rolling Stones, The Eagles en Led Zeppelin, zal de leiding nemen over de audioproductie.

MICK FLEETWOOD: “Het concert is een viering van die vroege bluesdagen waar we allemaal begonnen, en het is belangrijk om de diepe impact te herkennen die Peter en de vroege Fleetwood Mac hadden op de muziekwereld. Peter was mijn grootste mentor en het geeft me zoveel vreugde om hulde te brengen aan zijn ongelooflijke talent. Ik ben vereerd om het podium te delen met enkele van de vele artiesten die Peter door de jaren heen heeft geïnspireerd en die mijn grote respect voor deze opmerkelijke muzikant delen.”

Super Deluxe Boxset in beperkte oplage
Op 16 oktober volgt een 7Disc super deluxe boxset!

4LP / 2CD / BluRay book set ( de getoonde artwork is nog niet de definitieve)

Een pre-order kan hier geplaatst worden: https://mfaf.tmstor.es/cart/product.php?id=60919

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.