RanestRane – filmconcert The Wall-Pink Floyd

20 februari 2020

RanestRane plays Pink Floyd – Alan parker’s The Wall CineConcept Opera

De Italiaanse rockband RanestRane staat bekend om hun indrukwekkende ‘CineConcerts’ oftewel filmconcerten. Eerder brachten zij al succesvol ‘A Space Odyssey’ featuring Steve Hogarth en Steve Rothery van Marillion. En nu zijn zij terug met een nieuw sensationeel project: ‘The Wall’ van Pink Floyd.

Ze spelen de originele soundtrack met de film groot geprojecteerd op de achtergrond. Maar er is ook ruimte voor eigen interpretaties en nummers op momenten dat daar ruimte voor is. Het project is geen simpele weergave van beeld en vertolking van de soundtrack; RanestRane zorgt voor een compleet nieuwe beleving van de mix van beeld en geluid.
De film van Alan Parker is precies wat de band inspireerde – meer dan 20 jaar geleden – om een originele en multimediale reis te maken naar de hedendaagse rockscene. In 2019 is het 40 jaar geleden dat Pink Floyd ‘The Wall’ uitbracht en RanestRane brengt een hulde aan dit meesterwerk in de vorm van een filmconcert: een unieke show in zijn soort!

RanestRane is:
Daniele Pomo – vocals, drums & percussions
Riccardo Romano – keyboards, harp & backing vocals
Maurizio Meo – bass & double bass
Massimo Pomo – acoustic & electric guitars

Cultuurpodium Boerderij, Zoetermeer

  • Datum: donderdag 14 mei 2020
  • Zaal: CreativeColors Zaal
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 23,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 24,-

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.