Bioscoopfilm en DVD Nick Masons Saucerful of Secrets: Live at the Roundhouse (UPDATE)

26 januari 2020

Nick Mason viert morgen zijn 76e verjaardag! De eerste concrete feiten over de concertfilm van zijn band Saucerful Of Secrets sijpelden al door. De 117 minuten durende film is getiteld Live at the Roundhouse en zal uitkomen voordat de UK tour op 17 april van start gaat. Meer details zullen morgen officieel worden aangekondigd, ter gelegenheid van zijn verjaardag.

Movie event
De film wordt op 10 maart in geselecteerde bioscopen getoond! Er is een exclusief extraatje na de film. Nick Mason en zijn band zullen de meest prangende en originele vragen van hun fans beantwoorden. Bioscoop tickets zijn hier verkrijgbaar: https://www.nickmasonfilm.com/

UPDATE 30 januari: De film zal op 17 april zowel op CD. DVD, Blu-Ray en LP verschijnen.

Nieuwsbron: Pulse & Spirit

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.