Pink Floyd Podcast: David Gilmour praat over “The Later Years” box

22 november 2019

Het enige interview van David Gilmour over de aankomende Pink Floyd The Later Years-boxset zal te zien zijn in een nieuwe vierdelige podcast. BBC-presentator Matt Everitt sprak exclusief met Gilmour over de boxset. De première van deel 1 is op 25 november om 18:00 .

David Gilmour vertelt over de terugkeer van de band naar de jamsessies in de opnamestudio en het omarmen van de nieuwe technologie wanneer hij geconfronteerd wordt met bergen nieuwe ontwikkelingen in synthesizers en andere instrumenten.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.