Roger Waters Tour en ander nieuws

2 oktober 2019

Vandaag en zondag is wordt Roger Waters’ film US + THEM wereldwijd vertoond in de bioscoop. een film van Sean Evans en Roger Waters. De concertfilm is voor het grootste deel vorig jaar opgenomen in Ziggodome te Amsterdam, maar zal hier en daar ook fragmenten van andere concerten bevatten.

RollingStone heeft met Roger Waters gesproken hierover en over zijn toekomst plannen.

Roger verteld dat hij blij is dat de film zo goed is afgelopen en is getroffen door de emoties en reacties van degenen die in het publiek op de camera zijn vastgelegd. “Ik ben blij dat de film een ​​humane en politieke boodschap bleek te hebben. Ik ben trots op de toeschouwers. Ik ben trots op iedereen die zich laat bewegen door het idee dat mensen gezamenlijk handelen, elkaars leven vol liefde is, iets dat het waard is om voor te vechten. “

Meer in het algemeen over zijn live-productie en zijn gedachten over touren, bespreekt hij het belang voor hem om van het evenement een boeiende ervaring te maken, een stuk theater. Hij onthult ook hij vandaag met Sean Evans heeft gesproken over deze tour, die ze komende zomer gaan doen.

Hij ging vervolgens in op de plannen voor de volgende zomer. “Ik denk dat het plan is om 30 of 40 optredens te doen in Noord-Amerika in het verkiezingsjaar, en waarschijnlijk ook een paar optredens alleen in Mexico City. Als we in de Verenigde Staten spelen, wil ik echt naar Mexico gaan omdat het publiek verbluffend is . Ik hou van de mensen. Het zal Canada, de VS zijn, en misschien drie optredens in Mexico-stad. En dat is alles. Ik kan niet over de hele wereld gaan, en ik wil dat ook echt niet. En geen openlucht shows, alleen in arena’s. Het zal een nieuwe show zijn. Het zal verboden zijn. Het zal zelfs nog politieker zijn dan US + THEM was – politiek en humaan.

Venues en data zijn nog niet bekend, maar zal zeker geupdate worden zodra hij hiermee naar buiten komt. Ga ondertussen naar RollingStone.com voor het volledige, fascinerende interview met Roger Waters.

bron: braindamage.uk

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.